KNMG artsen podcast

My podcast (in Dutch) with Niels Maijers for the KNMG is now online. Here we discuss AI in health-care.

In deze aflevering van de Artsen Podcast gaan we in op de kansen en valkuilen van AI in de zorg. Vanuit recente toepassingen van AI bespreken we randvoorwaarden en (on)mogelijkheden voor kwaliteit en patiƫntveiligheid. En natuurlijk komt aan bod in hoeverre en op welke manier AI het werk van de artsen gaat overtreffen of overnemen.


In this episode of the Doctors Podcast, we delve into the opportunities and pitfalls of AI in healthcare. Based on recent AI applications, we discuss the prerequisites and possibilities (or impossibilities) for quality and patient safety. And, of course, we address to what extent and in what manner AI will surpass or replace the work of doctors.